Livsrefleksioner

Illusion

Hvem er du?

Er du den du altid har været, den du troede du skulle være eller er du blevet en anden end du var?

Jeg er langt fra den jeg var for 10 år siden eller bare 5 år siden. Jeg har gennemgået en kolonorm forandring både fordi livet har budt mig det, men også fordi jeg har valgt at arbejde med og være nysgerrig på mig selv og mit sind. Men hvem og hvad afgør den forandringer som er sket? Det kommer vel meget an på hvilke briller den der kigger har på og om han/hun kan li’ eller ikke li’ det de ser.

Jeg kan langt bedre li’ og “genkende” mig selv som den jeg er i dag. Det jeg var engang var også mig, men efter min opfattelse og nuværende forståelse af mig selv mere en illusion af hvem og hvad jeg troede jeg burde og skulle være og leve op til.

Alt hvad jeg er og har været har gjort mig til den jeg er i dag – så tak for det hele – for hvis ikke jeg var mig, hvem skulle jeg så være.