Klang

Dannelse

Jeg har gennemført mange uddannelser i mit liv. For 1 år siden blev jeg færdig med endnu en - som klangmassør. Men den uddannelse er noget helt særligt og meget anderledes for mig. Den er ikke en uddannelse men mere en dannelse.

I 2 år fik jeg lov til, nej nærmere gav jeg mig selv lov til at vokse og finde hjem til mig selv. Det burde være en selvfølge at gøre det, især når man uddanner sig, men det er langt fra min oplevelse på flere af de andre uddannelser som jeg har taget. Der har det mere handlet om at præstere og levere.

På klanguddannelsen har jeg skullet og kunnet være hele mig med alt hvad det er. For at kunne være i resonans med andre skal man først være i resonans med sig selv. At blive klangmassør ser jeg som et håndværk som jeg har skullet lære. Jeg er langt fra færdig, faktisk kun lige begyndt.

Men med klangene er det som om alting falder i hak og jeg er hjemme - hos mig selv.

En af mine klangkollegaer sagde, at når jeg giver klangmassage, så opleves og føles det som at komme tilbage i livmoderen, så naturligt, autentisk, trygt og kendt. Wow, jeg er vild med og meget ydmyg over den beskrivelse.

Jeg glæder mig, men udfordres også dagligt over min hjertevej - at fortsætte min klangrejse og til få lov til at gøre endnu mere af det som føles så naturligt og rigtigt, fordi jeg bare kan være mig selv og slet ikke kan lade vær.