Livsrefleksioner

Identitet

Hvem er jeg?

Igennem mit liv har jeg haft og fået mange titler. Både privat, uddannelses- og arbejdsmæssigt. Mor, datter, kæreste, veninde, kone, søster....sekretær, konsulent, koordinator, facilitator, mentor, coach.... Men mange af dem har bare været titler uden indhold og mange af dem har jeg haft svært ved at kunne finde mig tilrette med og forliges med ift. at det viser eller beskriver hvem eller hvad jeg er.

Alle titler er blot til for at andre kan forstå og sætte mig ind i en ramme, deres forståelsesramme. Det er til for at vi kan kommunikere og forsøge at få et fælles billede og forståelse.

Jeg er det hele, alle titlerne og flere til. På samme tid er jeg igen af dem.

At tage en uddannelse giver ret til og mulighed for at kalde dig noget og bruge en titel. Men det definerer dig stadig væk ikke som menneske.

Et job du bestrider er ikke det samme som og lig med hvem du er.

Hvis du slipper alle titlerne, hvad er så tilbage? Hvem er du så?

Måske ingen ting og al ting - på samme tid.

Men et er sikkert, der er kun en af dig og en af mig. Jeg er mig og ingen anden eller intet andet.