Uncategorized

At blive testet

Jeg ved overhovedet ikke, hvordan det er at være dig i disse tider, hvor ingen af os kan forudse eller vide, hvad i morgen bringer af nye og store omvæltninger i vores hverdag og liv. Det ved vi vel egentlig aldrig, men vi tror eller lader som om vi ved det.

Hvis jeg skal beskrive med et ord, hvordan det føles af være mig, så er det at blive testet. Testet af for om jeg står ved mig selv og mine handlinger, om jeg kan holde hovedet koldt og bevare overblikket, om jeg mener det jeg gør og siger, om der er ting jeg ønsker at gøre anderledes, om jeg lever livet med og på den måde jeg ønsker osv. Holder det vand, er de skibe vi har sat i søen sødygtige eller falder det hele til jorden med et ordentlig brag. Altså måske mere som i at blive afprøvet end testet.

Jeg må erkende, at det har rusket i mig de sidste par uger og jeg har også haft en enkelte dag med det jeg plejer at kalde en nedsmeltning, men som altid rejser jeg mig hurtigt igen, måske fordi det ikke er uvant for mig med nedsmeltninger. Det er min oplevelse, tanke og forståelse i livet, at al ting sker af en eller flere grunde - det kan bare godt tage tid før vi ser og ved hvorfor (og nogen gange får vi slet ikke øje på det). Men det kræver at vi tør give slip, være stille og have tillid.

Hvad nu hvis..... moder jord tester os alle af? Mennesker ved i virkeligheden så uendelig lidt om den verden vi lever i og er en del af. Naturen og moder jord har fat i den lange ende - men vil vi mod- eller samarbejde med hende? Jeg bøjer dybt i støvet og ved at jeg intet kan eller skal kontrollere - det kan være svært at lade vær, når frygten råber højere end kærligheden. Hvad nu hvis.....det er moder jords og naturens orden ift. det nye paradigme/den feminine universelle opvågning med større og bedre balance imellem de maskuline og feminine energier i verden - at flere mænd end kvinder rammes af denne virus som hæger verden? Ja, hvad nu hvis....

Hvilket ord beskriver, hvordan du har det i livet lige nu med alt, hvad der sker?