Hvad er Kærlighedens Termostat©?

  • Automatisk respons på en stimulus
  • En fastlåst adfærd
  • Et grundlæggende skift i opfattelse af kærlighed
  • Sjælens oplevelse af følelsesmæssig adskillelse
  • Din identifikation af kærlighed
  • Betinget kærlighed
  • Din for altid

Oplever du igen og igen at havne i genkendelige situationer og parforhold, hvor du føler dig såret, magtesløs, uelsket eller oplever andre negative følelser?

Kærlighedens Termostat© er en transformerende proces, der healer de dybeste sår i kærligheden. Så længe du ikke har identificeret din termostat/denne automatiske tilstand og ikke er bevidst om den, så styrer den dig og dit kærlighedsliv.

Kærlighedens Termostat© er en metode/værktøj, som kan være med til at identificere den automatpilot, som går igang, når du ikke føler dig elsket  – bliver set og hørt. Den kan frigøre dig fra de overbevisninger, som du har ift. opfattelsen af, hvad kærlighed er og hvem du selv er. ​

Din temostat blev sat på et tidligt tidspunkt i dit liv, hvor du oplevede at gå fra følelsesmæssig enhed til adskilthed i kærlighed. Den blev sat, for at du kunne overleve det smertefulde brud, hvor du oplevede at miste kærligheden. Ved hjælp af din termostat har igennem hele dit liv forsøgt at hele dette brud/sår ved hjælp af din termostat.

Automatikken er ikke, hvem du er og er ikke, hvad kærlighed er. Det er dig selv, der har sat termostaten, men det har du glemt. Du ved derfor heller ikke at/hvordan, du kan ændre på den. Grunden til, at du stadig har den, er, fordi du tro, at det er dig, og at det er sådan kærligheden er.

Du kan ændre på din Kærlighedens Termostat© ved at give slip i nuet. Vejen til frihed er en frigørelse af kærligheden – et totalt skift fra følelsesmæssig adskilthed til følelsesmæssig forbundenhed. En direkte oplevelse af at gå fra frygt til kærlighed – ikke kun mentalt, men i kroppen og helt ned på celleplan. I princippet et meget simpelt, men kraftfuldt værktøj  – som er udviklet af Charlotte Fruergaard.

Som hjertevejleder, kan jeg hjælpe dig med identificere din termostat og arbejdet med at give slip.

Har du lyst til at vide mere, så kontakt mig for en uforpligtende samtale. ​​