Hvis du har brug for samtaler om livet, karrieren, kærligheden eller hvad du nu går og tumler med på din rejse i livet, så er mentorsamtale en mulighed…….

Mentorsamtaler er ikke terapi og du vil ikke blive afkrævet at sætte dig mål eller forpligte dig til at ændre/gøre noget. Det er en fortrolig samtale, hvor du sætter ord på det, som rør sig i dig lige her og nu.

Du vil blive mødt på en anerkende, rummelig, nysgerrig og tillidsfuld måde. Sammen ser vi på og taler om de steder i livet, der trænger til opmærksomhed. Det første skridt på vejen til at løse op og give slip, er først at se og få øje på det som udfordrer. Det kan være svært selv at få øje på det og derfor kan en mentorsamtale med en der ikke er følelsesmæssigt involveret i dig og din hverdag åbne op for noget nyt.

Send mig en mail og fortæl lidt om, hvad du ønsker at belyse, så jeg kan tage stilling til, om samtaler hos mig er det rigtige. Det er også muligt, at få en uforpligtende telefonisk samtale på 15 minutter, hvis så vi sammen kan finde ud af, om kemien passer og jeg har mulighed for at hjælpe dig.

Mentor-samtaler foregår hos mig i klinikken på Tåsinge, hjemme hos dig eller evt. på skype, men jeg foretrækker at mødes personligt – ansigt til ansigt.

En mentorsamtale kan også bruges forud for og som inspirationssamtale til planlægning af din personlige hjerteplan. Hvis du efter en mentorsamtale beslutter dig for at få lavet din egen hjerteplan, så vil samtalen være gratis dvs. at det, som du har betalt for samtalen, vil blive fratrukket prisen for din hjerteplan som en rabat.