Profil

Klangmassør, hjertevejleder og spirituel livsmentor…

Jeg blev født i 1975. En lille lyshåret pige med krøller og store brune øjne. Livet har budt mig lidt af hvert og i mange år løb jeg væk fra det hele og mig selv. Især det uhåndgribelige og spirituelle kunne jeg ikke være med. Hvis jeg ikke kunne se det eller forstå det, så var min overbevisning, at det ikke eksisterede. Men livets udfordringer har heldigvis bragt mig derhen, hvor jeg var nødt til at tage mig selv alvorligt, lytte og mærke efter.

Jeg er gift med Thomas og har 4 børn. Jeg elsker naturen, som healer og lader mig op. Lyd og musik er og har også altid være en stor del af mit liv. Derfor var opdagelsen af klanguniverset og klangmassagen noget, som talte direkte til mit hjerte og mit arbejde med at finde og skabe balance i både krop, sind og ånd.

Jeg brænder for og er optaget af, at kunne arbejde med udvikling, kommunikation, forandringer og mennesker – med de udfordringer, som viser sig på livets vej.

Min forståelse om mennesker og min holistiske tilgang, er inspireret af mange forskellige ting og teorier. Jeg møder mennesker med et åbent hjerte og stor nysgerrighed, på en anerkendende, men også på en udfordrende måde samt med masser af nærvær og en ikke dømmende tilgang. Jeg møder det enkelte menneske med udgangspunkt i det, som de kommer med.

Hjertets vej

At tage hjertevejlederuddannelsen var blot første skridt på vejen til det, som jeg i dag lever efter – at følge mit hjerte. Hjertevejlederuddannelsen har givet mig muligheden at hvile i mere mig selv. Før i tiden var stilheden skræmmende og uudholdelig. Jeg løb og løb, væk fra den, men mest af alt løb jeg væk fra mig selv. Nu er stilheden min allerbedste ven – der hvor jeg møder og kan være med mig selv – og andre i ubetinget kærlighed.

At leve livet fra hjertet og ikke lade sig overmande af frygten er ikke den lette vej, som nogen måske kunne foranlediges til at tro – men den føles for mig, som den rigtige vej.

Jeg håber, at du er blevet lidt klogere på, hvem jeg er. Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om mig, er du altid velkommen til at kontakte mig eller følge med på min blog samt de sociale medier.

I kærlighed til mig, dig og livet,

Annalina