Prisliste

Kærlighedens Termostat® individuel session (75 min.) Kr. 750,00
Kærlighedens Termostat® par session (2,5 time) Kr. 1500,00
Klangmassage (45 min.) Kr. 550,00
Klangmeditation 4-8 personer (1,5 time) Kr. 1200,00
Mentoring/personlig vejledning (1 time) Kr. 650,00
Hjerteplan Efter aftale.
Foredrag Efter aftale.

 

Praktiske oplysninger

Tidsbestilling og afbud

Du kan booke tid ved at ringe til mig på min mobil 28 94 04 42 eller via mail kontakt@linacapion.dk. Afbud foretages senest dagen før kl. 18 enten ved opringning, mail eller SMS til 28 94 04 42 ellers betales et afbudsgebyr på 250 kr. Melder du afbud senere end kl. 9.00 samme dag, eller melder du ikke afbud og undlader at komme til en aftale, betales den aftalte fulde pris.

Betaling

Du kan betale med Mobilepay eller kontant (lige penge).

Alle priser er eksl. kørselstillæg. Bor du mere end 30 km væk fra Svendborg pålægges kørselstillæg.

Er du syg

Jeg beder dig om at vise almindeligt hensyn. Hvis du har feber eller har influenza til op over begge ører, eller kommer du med andet, der smitter, giver jeg ikke behandling. Hvis du alligevel møder op, kan du risikere at behandlingen aflyses, både af hensyn til mig og andre klienter, og du må betale for den bookede session.

Hvor og hvordan foregår det…..

Jeg har klinik på Tåsinge ved Svendborg, men massage/samtaler kan også foregår hjemme hos dig selv. Der er ikke noget venteværelse i min klinik, men du er velkommen til at komme op til 10 min, før den tid vi har aftalt.

Der er evt. også mulighed for, at det kan foregår på Sjælland, kontakt mig endelig, så finder vi en løsning. Det er dog en forudsætning at der er minimum 3 klienter, som ønsker behandling samme dag.

Samtaler kan evt. også foregå via Skype, men jeg foretrækker personligt møde.